Szállítási feltételek

 • A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni, vagy a csomagátvételi ponton készpénzben. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. Amennyiben lehetséges pontos összeggel várja a futárt.
  Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben Díjbekérőt küldünk elektronikus úton és az összeg beérkezése után adjuk fel megrendelését. A díjbekérőket kizárólag munkanapokon, 08.00-16.00- között tudjuk kiállítani és küldeni.
  A számlát  a csomag tartalmazza. Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagon észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye azt át. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
  Szállítási feltételek Értékhatár,és darabszámtól független a szállítás az ÁSZF elfogadás feltétel.
  Csomagolási költség nincs 

 • Izzók -Lámpatestek vásárlása esetén törékeny küldeményként tudjuk feladni !!
  kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


 • Webáruházunk megrendeléseit, futárszolgálat szállítja házhoz ,amit készpénzzel vagy kártyávak tud kiegyenlíteni. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni, vagy FOXPOST Csomagátvételi Pontra kérni a szállítást,amit a Foxpost honlapján megtalálható vagy a webáruházunk ban történt vásárlás során a pénztár menüben található,és megtekinthető. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!Szállítási Dij: Foxpost Csomag automatába szállítás :Bruttó 1300.-
 • Házhoz szállítás:3100.-  utánvételi díj:400- Bruttó    A csomagautomatába rendelhető termékek mérete nem haladhatja meg a 60 cm  hosszúságot-magasságot!! 
 • A 60 cm -nél hosszabb -és magasabb termékeket csak Házhozszállítással tudjuk vállalni !!